Torninosturikuljettajan vuokraus

Vuokraamme torninosturi­kuljettajia

Ota yhteyttä jo tänään niin katsotaan miten voimme auttaa.

Tarvitsitpa kuljettajaa lyhyeen tai pidempään tarpeeseen, niin saat hänet meiltä. Kuljettajamme ovat kokeneita alan arvostettuja ammattilaisia. Takaamme asiakkaillemme ammattitaitoisia ja täsmällisiä palveluita ympäri maan haastavillekkin työmaille.

Erityisesti Pohjois-Suomen alueella pystymme vastaamaan nopeisiinkin toimeksiantoihin ja sairauslomituksiin.

Laajan kontaktiverkostomme kautta löydät kuljettajien lisäksi, nosturit sekä niiden huollot & kokoamisen. Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Matti Karjalainen on työskennellyt Nostureiden parissa vuosikymmenten ajan ja on tunnettu alan ammattilainen.

Torninosturi­kuljettajan vuokrauksen hyödyt

Rekrytoimme puolestasi

Vuokraamalla kuljettajan saat joustavan ratkaisun, niin lyhyeen kuin pidempiaikaisempaan tarpeeseen työmaallesi. Voit unohtaa rekryprosessin ja sen kustannukset. Yhteistyökumppanimme kautta saat tarvittaessa myös torninosturin vuokrauksen, asennuksen, sekä huoltopalvelut.

Saat apua nopeasti

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin nopeasti. Kartoitetaan tarpeesi ja tarjoamme mahdollisuuksiemme mukaan sopivaa ratkaisua nopeasti. Unohda hidas ja aikaa vievä rekryprosessi ja jätä kuljettajan etsintä meidän huoleksemme. Hoidamme työmaakortit ja muut tarvittavat käytännön asiat puolestasi. Laajan kontaktiverkoston ja kokemuksemme avulla pystymme tarjoamaan ratkaisun miltei mihin vain torninostureihin liittyviin asioihin.

Sairauslomitukset Oulun alueella

Oulun alueella pystymme takaamaan vuokra kuljettajille myös sairaslomituksen – eli mikäli kauttamme työskentelevä kuljettaja sairastuu, hoidamme toisen kuljettajan jatkamaan työtä hänen sairastaessaan. Näin varmistat aikataulujen sujuvuuden myös sairaustapauksen kohdatessa.

Miten vuokraus tapahtuu?

1. Jätä meille viesti tai tarjouspyyntö.
2. Tarjoamme kuljettajaa antamiesi tietojen perusteella. Saatamme kysyä puhelimella tai sähköpostilla lisätietoja tarpeestasi.
3. Saat torninosturikuljettajan käyttöösi nopeallakin aikataululla.

”Yhteistyö sujui mutkattomasti ja ammattitaitoisten kuljettajien kanssa ei tarvinnut nostoja miettiä onnistuivatko ne vai ei. Myöskään ei tarvitse olla huolissaan onko tornissa kuljettajaa jos sattuu sairaustapaus. Näin projekteissa on yksi huolenaihe vähempänä aikataulujen hallinnassa.”

Arto Määttä

Työmaapäällikkö, SRV Oy

TNP