Torninostureiden myynti ja vuokraus

Nostureiden myynti ja vuokraus

Myymme ja vuokraamme kauttamme torninostureita kaikista kokoluokista (100 – 450 TM) koko Suomen aluella, jokaisen työmaan tarpeisiin.

Kiwan tarkastamaan kalustoomme kuuluu tällä hetkellä yli 10 erilaista nosturia, ja päivitämme kalustoamme jatkuvasti. Vuokrakoneisiin kuuluu aina tarvittavat lisäosat asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Kaikki nosturimme ovat myös myynnissä.

Mikäli olet myymässä tai ostamassa nosturia, kauttamme onnistuu myös myynnivälityspalvelu laajan yhteistyöverkostomme avulla.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä tarpeisiinne sopiva nosturi.

Nostureiden huolto, varaosat ja lisälaitteet

Kauttamme saat myös nostureiden huollon, varaosat sekä lisälaitteet. Suoritamme myös torninostureiden peruskorjauksia. Tarjoamme myös yleisimpiä varaosia Potain, Liebherr, Betox, ja muihin torninostureihin. Lisäksi voit hankkia kauttamme Orlaco-merkkiset torninosturikamerat, Icom -radiopuhelimet sekä nostoketjuraksit.

”Yhteistyö sujui mutkattomasti ja ammattitaitoisten kuljettajien kanssa ei tarvinnut nostoja miettiä onnistuivatko ne vai ei. Myöskään ei tarvitse olla huolissaan onko tornissa kuljettajaa jos sattuu sairaustapaus. Näin projekteissa on yksi huolenaihe vähempänä aikataulujen hallinnassa.”

Arto Määttä

Työmaapäällikkö, SRV Oy

TNP